Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВ Емил Джасим, учител по история, коментира новите

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВ Емил Джасим, учител по история, коментира новите
Коментари Харесай

Учител по история: След време ще проличат дефицитите в образованието от настоящия момент

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ
Емил Джасим, преподавател по история, разяснява новите пандемични способи на образование в учебните заведения в студиото на " Лице в лице " по БТВ:

" Учителите се натоварват доста повече в онлайн образованието. Дали ще имат дефицити децата, зависи от това по какъв начин е свършена тази работа.

В по-голямата част от учебните заведения, изключително държавните, тези дефиците ще проличат след време, заради обстоятелството, че се пропуснаха години, в които учителите можеха да бъдат готови. Аз не съм склонен нашето съсловие да бъде упреквано, че никой не го е подготвил за обстановка на пандемия. 

Ние сме на първа линия. Децата не носят маски в класните стаи, което е голям проблем, тъй като това въпреки всичко би било някаква отбрана. МОН нямат воля да вкарат това като предписание. Шофьорите в градския превоз са отделени най-малко на два метра от пасажерите, само че учителите не са предпазени по този метод ", разяснява преподавателят.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР